Menu
Kurv 0

Tandbørster med firmalogo

Ønsker I at Jeres kunder tænker på Jer 2 gange om dagen?  

Hos mybrush.dk kan I bestille TePe Select tandbørster med tryk. I bestemmer selv hårdheden på tandbørsterne (X-Soft, Soft ), samt tekst, firmanavn, logo og/eller slogan. 

 

Er det noget der fanger Jeres interesse? Skriv til info@mybrush.dk og få et uforpligtende tilbud.

En af de virksomheder som har valgt denne løsning er Yaneeda.com. Vi blev enige om Tepe Select Soft og efterfølgende legede de lidt med tanken omkring font farver. De endte med hvid og valgte at inkludere deres logo. 

 

Ud fra den tegning de fik retur fra TePe, gik de videre med #2 og ca. 6 uger senere blev  pakken leveret. Her er hvad de skrev til os efter vi havde leveret deres tandbørster:

Til mybrush.dk
Hos Yaneeda.com søgte vi efter et ekstra produkt, som vores kunder kunne gøre brug af, når de skulle afsted på drømmerejsen. Det måtte ikke bare være en ligegyldig give-away, som ville ryge i skraldespanden med det samme. Det skulle være et produkt, der gav mening. Noget der kunne bruges. Et produkt af høj kvalitet, som Yaneeda med god overbevisning kunne lægge navn til. Så hvad kunne sådan et produkt være? Hvad har du altid med på rejsen? Svaret er tandbørsten.
Så da vi fandt frem til mybrush.dk, fik vi hurtigt en aftale i stand. mybrush.dk deltog aktivt og engageret i processen, og vi var aldrig i tvivl om, at vi var havnet det rette sted at handle logo-tandbørster. De svarede effektivt og professionelt på henvendelser, og de leverede vores meget fine tandbørster til tiden – faktisk før aftalt dato.
Vi er meget glade og tilfredse med samarbejdet, og vores kunder er helt vilde med de flotte tandbørster.
Kom ud og rejs med Yaneeda.com – og så husk lige tandbørsten :-)