Menu
Kurv 0

Hvordan vælger man tandbørste?

mybrush.dk konceptet har fra starten været kvalitet, brugervenlighed & design. Vi har testet, eller fået målgruppen til, at teste alle tandbørsterne i vores sortiment.

At vælge tandbørste er en personlig sag, og man skal, efter vores overbevisning, ikke vælge efter farve, smarte slogans eller flotte indpakninger. Det gælder om at vælge efter behov og sammen med din tandlæge, finde frem til netop den type, som passer til netop dine tænder.

Nedenstående oversigt giver et let indblik i hvordan, vi har forsøgt, at tilpasse vores sortiment, til at flest muligt kan finde en tandbørste, der dækker deres behov.

Målgruppen ca. 0-3 år

Her tilbyder vi to modeller, Sunstar GUMs Baby eller TePe's Mini. To rigtige gode tandbørster, som giver børnene en rigtigt god start, på et langt liv med tandbørsten, som tro følgesvend.

Målgruppen ca. 3-6 år

I den her aldersgruppe tilbyder vi fra Sunstar Gum, deres Kids model, samt en model fra TePe, Select Compact. Den sidst nævnte model er idel til Jer, som ønsker at hjælpe Jeres barn under selve tandbørstningen, da den har et voksen skaft, kombineret med et tandbørste hoved, der let kan tage sig rundt i en lille mund.  

Målgruppen ca. 7-9 år

Igen her anbefaler vi TePe's Select Compact, men også Sunstar GUM's Junior model. Begge modeller er tilpasset barnets udvikling og hjælper, dem med at opnå det ønskede resultat.

Målgruppen ca. 10-13 år

Den her aldersgruppe er lidt svær at ramme præcist med, vi anbefaler, at man lægger ud med en Technique Junior fra Sustar GUM, efterfulgt af en voksen tandbørste. Har man indtil nu anvendt Select Compact, ville det være naturligt, at skifte over til en Select model, også fra TePe.

Tandbørster til voksne

Til jer har vi gjort det nemt, vi har nemlig dedikeret en hel side i kan vælge ud fra, kaldet Tandbørster til voksne. Her har i højere grad mulighed for at vælge x-soft, soft eller medium, nogle modeller kommer desværre kun i en udgave. Hvis i er i tvivl, så kontakt Jeres tandlæge.

Håber i er blevet lidt klogere og at vores sortiment tilbyder en løsning der passer til netop dit tandset.