Menu
Kurv 0

Hvad synes du om mybrush.dk?

Skrevet af Anna Groth-Rasmussen den

Kære kunde

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med vores produkter og service. Hvis du har noget på hjertet i form af ris eller ros, så er du mere end velkommen til at skrive et par ord her.


 • Jeg havde egentlig ikke tænkt så meget over den store forskel der er på tandbørster. Jeg faldt primært for Swissdent-designet, men funktionaliteten er helt i top her. tandbørsten fungerer perfekt og kan varmt anbefales til alle. Mine børn er misundelige på min nye tandbørste, så de må hellere få en med i næste sending.

  Kevin Karlsen Monie den
 • Mybrush rocks! Tandbørsterne er flotte i design og gode i anvendelse. Det er kvalitet og design i flot samspil. Og med leverancer lige til døren er det tilmed så dejligt nemt. Tak for god og effektiv service samt lækre tandbørster :-)

  Thomas Smidt-Kjærby den
 • Vil egentlig bare sige tak – er vild med min GUM tandbørste. Jeg troede ikke, der var den store forskel, men har da virkelig fundet ud af, at en kvalitetstandbørste gør en forskel. Og så dumper den ind af døren, lige når jeg har brug for det. Perfekt.

  Christian Nedergaard den
 • Vi er utrolig glade for vores abonnement. Det er både utrolig dejligt at ikke behøve at huske at købe en ny tandbørste når den skal skiftes og ikke mindst hvor servicen hos MyBrush er fantastisk! En smart løsning til en travl hverdag. :)

  Arndis Hakonardottir den
 • What a great concept and what a great service! I wish they would offer this for everything else that I continuously forget to buy when I am out shopping!

  Max J. den

Skriv et indlæg

Alle indlæg skal godkendes før de bliver tilføjet.